Home Spanplafond Ruimtes Slaapkamer

Een spanplafond voor in de slaapkamer

Als er één kamer is waar je vaak naar boven kijkt, is het wel de slaapkamer. Na een lange, drukke dag wil je ongestoord slapen in een rustige en schone ruimte en daarbij hoort een schoon en strak plafond.

Slapen in jouw eigen sfeer

Ook voor jouw slaapkamer hebben wij de perfecte oplossing, in elke gewenste stijl en kleur. In jouw slaapkamer wil je namelijk omringd zijn door je een sfeer waarin jij je fijn en rustig voelt. Warme of zachte kleuren, licht of donker, we hebben allemaal onze eigen voorkeur. Dreamplafonds heeft voor iedereen een bijpassende plafondoplossing. Wij geven je graag advies over welk soort plafond het meest geschikt is. Maar jij bepaalt uiteindelijk! Wij laten de keuze aan jou maar geven je wel ons advies en leggen je de mogelijkheden voor. Wil je het plafond in jouw slaapkamer verlagen? Wil je slimme verlichting die je 's avonds kan dimmen? Wil je geluidsboxen inbouwen achter je plafond? Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Privacy & akoestiek

De slaapkamer is de plek waar we komen om lekker te slapen en om uit te rusten. Maar misschien luister jij in bed wel het liefst naar jouw favoriete muziek of kijk je graag naar een spannende film! Een geluidsabsorberend spanplafond zorgt ervoor dat geluiden in de slaapkamer blijven, zodat je zeker weet dat ook anderen van een ongestoorde nachtrust genieten.

Spanplafonds bieden enorm veel mogelijkheden

Met onze inventieve oplossingen voor gordijnen en verlichting breng je nog meer rust in jouw slaapkamer. Geen rommelige snoeren of vreemde haken aan het plafond: we integreren spotjes en gordijnen zodanig dat jouw slaapkamer nog meer rust uitstraalt. En als ’s ochtends de zon opkomt, word je wakker onder een strak en stralend plafond, uitgerust voor een nieuwe dag.

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
262

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres