Home Spanplafond Ruimtes Woonkamer

Een spanplafond voor in de woonkamer

Of je nou van een klassiek of een modern interieur houdt, de woonkamer is het hart van jouw huis. Een mooi strak plafond geeft een fijne en rustige sfeer in je huiskamer. Kies daarom voor een spanplafond met de juiste uitstraling.

In 1 dag een nieuw plafond in jouw woonkamer

Gelukkig hoef je daar niet langer tegenaan te kijken, want met onze snelle en schone oplossingen heb je in no time een schoon en strak plafond. Zonder hak- en breekwerk of andere vervelende bouwwerkzaamheden! Ook is het mogelijk om een verlaagd plafond te realiseren.

Spanplafonds in alle soorten en maten

Onze spanplafonds zijn leverbaar in verschillende stijlen en kleuren, er is dus altijd een spanplafond dat aansluit bij jouw smaak. Jij bepaalt van tevoren welke kleur jouw plafond krijgt; zonder schilder- of stucwerk wordt jouw nieuwe spanplafond snel en schoon door ons ervaren team gemonteerd.

Klassieke uitstraling

Een klassiek interieur vraagt om een klassiek plafond: bij Dreamplafonds kan je daarom kiezen uit een ruime collectie sierlijsten, binnenlijsten en rozetten in verschillende materialen en uitvoeringen. Deze ornamenten kunnen worden gespoten in elke gewenste kleur. Zo kun je zelf een plafond samenstellen dat helemaal is aangepast aan jouw interieur.

Door de juiste toepassing van koven kunnen we jouw plafond nog beter aanpassen aan jouw wensen: jouw eigen gordijnrails, aansluitingen, verhogingen en verlagingen kunnen we hiermee naadloos opnemen in jouw plafond.

Net als bij de sierlijsten kan je kiezen uit talloze mogelijkheden: je bepaalt zelf of de koof verdiept, verzwaard, opvallend, onopvallend, uitgelicht of verdekt moet worden gemaakt. Uiteraard helpt een van onze ervaren en deskundige adviseurs je graag verder met tips en geven we je altijd ons advies.

Moderne uitstraling

In een modern interieur hoort een goed afgewerkt plafond: met een spanplafond krijg je altijd een strak en schoon plafond, hoe slecht jouw oude plafond er ook uitziet. Dankzij de hoogwaardige materialen krijgt jouw moderne interieur het plafond dat past bij de moderne uitstraling van jouw woonkamer.

Ook in een modern interieur wil je dat leidingen en gordijnen op een natuurlijke manier zijn opgenomen in jouw interieur. Hiervoor bieden wij een ruime keuze aan moderne koven, lijsten en andere elementen die voldoen aan de eisen van de veeleisende design-liefhebber.

Meer lezen

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld een: 9.2 Bekijk alle reviews
Dreamplafonds Arnhem Klantenvertellen 9.2 10 252
beoordelingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres