Home Spanplafond Ruimtes Woonkamer

Een spanplafond voor in de woonkamer

De woonkamer is het hart van jouw huis. Een mooi nieuw plafond geeft een fijne en rustige sfeer in jouw woonkamer. Bij Dreamplafonds richten we ons volledig op het plaatsen van spanplafonds. Een spanplafond is een plafonddoek dat wij onder jouw bestaande woonkamer plafond spannen. Een handige oplossing die erg veel voordelen biedt.

In 1 dag een nieuw plafond

In 1 dag plaatsen wij een nieuw plafond in jouw woonkamer dat er uit ziet als een perfect gestuct plafond. Dan hoef je niet langer tegen jouw oude plafond aan te kijken. Dat doen wij zonder hak- en breekwerk of andere vervelende bouwwerkzaamheden! Jouw meubels kunnen gewoon blijven staan en we laten de ruimte ook zonder rommel of troep achter, zodat jij gewoon kan genieten van jouw nieuwe plafond.

Een spanplafond in de stijl van jouw woonkamer

Onze spanplafonds zijn leverbaar in verschillende stijlen en kleuren, er is dus altijd een spanplafond dat aansluit bij jouw smaak en bij jouw woonkamer.

Een klassiek spanplafond

Een klassiek interieur vraagt om een klassiek spanplafond. Bij Dreamplafonds kan je daarom kiezen uit een ruime collectie sierlijsten, binnenlijsten en rozetten in verschillende materialen en uitvoeringen. Deze ornamenten kunnen worden gespoten in elke gewenste kleur. Zo realiseren we een nieuw plafond dat helemaal is aangepast aan jouw interieur.

Door de juiste toepassing van koven kunnen we jouw plafond nog beter aanpassen aan jouw wensen: jouw eigen gordijnrails, aansluitingen, verhogingen en verlagingen kunnen we hiermee naadloos opnemen in jouw plafond. Net als bij de sierlijsten kan je kiezen uit talloze mogelijkheden: je bepaalt zelf of de koof verdiept, verzwaard, opvallend, onopvallend, uitgelicht of verdekt moet worden gemaakt. Uiteraard helpt een van onze ervaren en deskundige spanplafond adviseurs je graag verder met tips en geven we je altijd ons advies.

Een modern spanplafond

In een modern interieur hoort een goed afgewerkt plafond: met een spanplafond krijg je altijd een strak en schoon plafond, hoe slecht jouw oude plafond er ook uitziet. Dankzij de hoogwaardige materialen krijgt jouw woonkamer een plafond dat past bij de moderne uitstraling van jouw woonkamer. Ook in een modern interieur wil je dat leidingen en gordijnen op een natuurlijke manier zijn opgenomen in jouw interieur. Hiervoor bieden wij een ruime keuze aan moderne koven, sierlijsten, plafondverlichting en andere elementen zodat jouw woonkamer precies zo wordt zoals jij dat wilt.

Spanplafond mogelijkheden

Vooraf lopen we samen de mogelijkheden door: een bijzondere kleur/bedrukking, een verlaagd plafond, een akoestisch spanplafondplafondverlichtingsierlijsten en koven. Wij streven ernaar om jouw nieuwe plafond perfect te laten aansluiten bij jouw wensen.

Verlaagd woonkamer plafond

Veel van onze klanten willen graag een verlaagd plafond in hun woonkamer. Een verlaagd plafond biedt de mogelijkheid om snoeren en leidingen weg te werken en is een geniale oplossing als het verwijderen van jouw oude plafond een enorm grote klus is. Wij spannen zonder problemen een plafonddoek onder jouw bestaande woonkamerplafond. Nog een voordeel waar onze klanten enorm blij van worden is dat een verlaagd plafond de mogelijkheid biedt om verlichting gemakkelijk in te bouwen. Met onze plafondverlichting kun jij de sfeer creëeren die jij wilt in jouw woonkamer.

Akoestisch plafond in de woonkamer

De woonkamer is een plek waar veel tijd besteed wordt. Er wordt veel geluid gemaakt, maar soms wil je juist ook dat het er lekker stil is. In een appartement heb je misschien zelfs geluidsoverlast van jouw bovenburen. Allemaal redenen voor een akoestisch spanplafond. Een akoestisch spanplafond verbetert de akoestiek binnen jouw woonkamer en verbeterd daarmee ook het woongenot. Wil je meer weten over wat een akoestisch spanplafond voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Plafondverlichting in jouw woonkamer

Misschien sta je er niet vaak bij stil, maar de verlichting in jouw woonkamer is erg belangrijk en kan het woongenot enorm verhogen. Je wilt voldoende licht in de woonkamer, maar het licht moet wel sfeervol zijn. Wij geven je graag advies over de plafondverlichting en kunnen je alles vertellen over wat er nodig is in jouw situatie.

Meer weten over spanplafonds?

  • Overweeg je een spanplafond in de woonkamer te laten plaatsen? Wij komen graag een keer bij je langs voor een vrijblijvend advies en om jouw vragen over spanplafonds te beantwoorden. Jouw huidige plafond en de woonkamer waarin het plafond moet komen is veelbepalend, daarom kijkt onze adviseur ook meteen naar de technische zaken om een passend advies te kunnen geven. Neem gerust contact op.
  • Wil je weten wat een spanplafond gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Wij berekenen dan graag een all-in prijs voor je uit. Zo weet je precies wat de werkelijke kosten zullen zijn. Hiervoor komen we wel graag eerst een keer langs om kennis te maken en jouw wensen te bespreken.
  • Vraag een inspiratiemap aan! We sturen je graag vrijblijvend een inspiratiemap toe. Vul het formulier in en ontvang binnen 48 uur onze inspiratiemap met alle informatie over het plaatsen van een spanplafond om een goede keuze te maken.
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.3 10 1
Tevreden klanten:
276

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres