Home Spanplafond Ruimtes Woonkamer

Een spanplafond voor in de woonkamer

De woonkamer is het hart van jouw huis. Een mooi nieuw plafond geeft een fijne en rustige sfeer in jouw woonkamer. Kies daarom voor een strak, duurzaam en voordelig spanplafond.

In 1 dag een nieuw plafond in jouw woonkamer

In 1 dag plaatsen wij een nieuw plafond in jouw woonkamer. Dan hoef je niet langer tegen jouw oude plafond aan te kijken. Dat doen wij zonder hak- en breekwerk of andere vervelende bouwwerkzaamheden! Wij laten de ruimte ook zonder rommel of troep achter, zodat jij gewoon kan genieten van jouw nieuwe woonkamerplafond.

Verlaagd plafond in woonkamer

Veel van onze klanten willen graag een verlaagd plafond in hun woonkamer. Een verlaagd plafond biedt de mogelijkheid om snoeren en leidingen weg te werken en is een geniale oplossing als het verwijderen van jouw oude plafond een enorm grote klus is. Wij spannen zonder problemen een plafonddoek onder jouw bestaande plafond. Nog een voordeel waar onze klanten enorm blij van worden is dat een verlaagd plafond de mogelijkheid biedt om verlichting gemakkelijk in te bouwen. Met onze plafondverlichting kun jij de sfeer creëeren die jij wilt in jouw woonkamer.

Spanplafonds in alle soorten en maten

Onze spanplafonds zijn leverbaar in verschillende stijlen en kleuren, er is dus altijd een spanplafond dat aansluit bij jouw smaak. Jij bepaalt van tevoren welke kleur jouw plafond krijgt; zonder schilder- of stucwerk wordt jouw nieuwe spanplafond snel en schoon door ons ervaren team gemonteerd (in 1 dag).

Klassiek spanplafond in de woonkamer

Een klassiek interieur vraagt om een klassiek spanplafond: bij Dreamplafonds kan je daarom kiezen uit een ruime collectie sierlijsten, binnenlijsten en rozetten in verschillende materialen en uitvoeringen. Deze ornamenten kunnen worden gespoten in elke gewenste kleur. Zo kun je zelf een plafond samenstellen dat helemaal is aangepast aan jouw interieur.

Door de juiste toepassing van koven kunnen we jouw plafond nog beter aanpassen aan jouw wensen: jouw eigen gordijnrails, aansluitingen, verhogingen en verlagingen kunnen we hiermee naadloos opnemen in jouw plafond.

Net als bij de sierlijsten kan je kiezen uit talloze mogelijkheden: je bepaalt zelf of de koof verdiept, verzwaard, opvallend, onopvallend, uitgelicht of verdekt moet worden gemaakt. Uiteraard helpt een van onze ervaren en deskundige spanplafond adviseurs je graag verder met tips en geven we je altijd ons advies.

Modern spanplafond in de woonkamer

In een modern interieur hoort een goed afgewerkt plafond: met een spanplafond krijg je altijd een strak en schoon plafond, hoe slecht jouw oude plafond er ook uitziet. Dankzij de hoogwaardige materialen krijgt jouw woonkamer een plafond dat past bij de moderne uitstraling van jouw woonkamer.

Ook in een modern interieur wil je dat leidingen en gordijnen op een natuurlijke manier zijn opgenomen in jouw interieur. Hiervoor bieden wij een ruime keuze aan moderne koven, lijsten en andere elementen die voldoen aan de eisen van de veeleisende design-liefhebber.

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
262

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres