Home Spanplafond Soorten Akoestisch spanplafond

Akoestisch spanplafond

Waar meerdere mensen samen leven of werken onder één dak ontstaat al gauw geluidsoverlast. Gelukkig verbetert een spanplafond van Dreamplafonds ook de akoestiek.

De oplossing tegen geluidsoverlast

Waar meerdere mensen samen leven of werken onder één dak ontstaat al gauw geluidsoverlast. Er zijn twee belangrijke oorzaken van geluidshinder, namelijk: contactgeluid en luchtgeluid. Geluidshinder komt over het algemeen uit een andere ruimte, bijvoorbeeld je buren. Je kunt je buren bijvoorbeeld horen schreeuwen tegen elkaar (luchtgeluid) of je kunt je buurvrouw door de kamer horen lopen met hoge hakken aan (contactgeluid).

Een spanplafond verbetert de akoestiek

Gelukkig verbetert een spanplafond van Dreamplafonds ook de akoestiek: er zijn zelfs speciale uitvoeringen met extra geluidsabsorberend effect waardoor jouw huisgenoten of collega’s ongestoord kunnen leven of werken. Onze adviseur vertelt je graag meer over de akoestische voordelen van een spanplafond van Dreamplafonds. Een spanplafond is een hele goede oplossing tegen luchtgeluid maar vangt helaas maar een klein deel van het contactgeluid op. Wij denken natuurlijk wel graag met je mee en zullen je ook advies geven over hoe je contactgeluid kan verminderen.

Hoe ziet een akoestisch spanplafond er uit?

Een akoestisch spanplafond heeft de uitstraling van een strak gestuct plafond maar verbetert de akoestiek enorm. Een akoestisch spanplafond laat geluid door en vangt deze op achter het plafond met een akoestische isolerende laag. Wat de mogelijkheden zijn om de akoestiek bij jou thuis of op kantoor te verbeteren lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.

Een akoestisch spanplafond in de slaapkamer

In de slaapkamer willen we vooral rust, het is de plek waar we ons terugtrekken om uit te rusten, zondagochtend uit te slapen of onszelf te verliezen een romantisch boek. Of misschien kijk je liever naar een bloedstollende thriller of luister je naar jouw favoriete band? Een geluidsabsorberend spanplafond van Dreamplafonds geeft je de zekerheid dat geluiden in de slaapkamer ook in de slaapkamer blijven, je weet dus zeker dat ook anderen van een ongestoorde nachtrust kunnen genieten.

Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.3 10 1
Tevreden klanten:
276

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres