Home Spanplafond Soorten Bedrukt spanplafond

Bedrukt spanplafond

Bij Dreamplafonds houden we wel van een uitdaging, het is ons niet snel te moeilijk: ook als je speciale wensen hebt voor jouw plafond zetten we er graag een tandje extra bij. Onze plafondspecialisten zijn gewend om mee te denken in de meest uitdagende situaties. Dus ook als je echt een bijzonder plafond zoekt adviseren wij je graag over een passende oplossing.

Een kleur plafond die past bij de ruimte

Wij vinden samen altijd wel een kleur die past bij de ruimte. Niet iedereen wil echter een standaard plafond, soms moeten er extra elementen toegevoegd worden om uw droom te verwezenlijken. Wij leveren onze plafonds in veel verschillende soorten en kleuren, maar er is altijd de mogelijkheid om een spanplafond te laten bedrukken. Dan hoeft er geen plafondschildering gemaakt te worden en creëer je precies de sfeer die bij jou past!

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn talloze mogelijkheden. Wij kunnen een spanplafond maken die precies bij jou past. Dus durf ons jouw wensen te vertellen, wij geven je dan graag advies en komen graag vrijblijvend bij je langs. Het belang van een plafond dat bij jou en de ruimte past is groot in het creëren van je persoonlijke woongenot.

Inspiratiemap

Met deze inspiratiemap 2019 heb je alle informatie om goed geïnformeerd de keuze te maken voor een nieuw plafond.

Direct aanvragen
Uw tevredenheid staat bij ons voorop!
Gemiddeld:
9.2 10 1
Tevreden klanten:
262

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij weten welke mogelijkheden een spanplafond biedt? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap op.


Wat zal een spanplafond in jouw situatie gaan kosten?

Wat kost een spanplafond?

Inspiratie ontvangen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres