Spanplafonds van de beste kwaliteit

Een spanplafond van Dreamplafonds is een elastisch plafond dat strak onder uw bestaande plafond gespannen wordt. Er zijn diverse soorten spanplafonds. Afhankelijk van de omstandigheden adviseren wij u graag welk materiaal het beste bij uw situatie past.

Hoe krom of slecht uw bestaande plafond ook is, met een spanplafond krijgt u gegarandeerd een kaarsrecht en strak plafond. Dank zij de toepassing van hoogwaardige materialen ziet het er uit als een gestuukt plafond.

Voor elke ruimte een perfect spanplafond

Spanplafonds kunnen worden aangebracht op elk type plafond. Ook op schuine wanden of schuine plafonds kunnen we veilig een spanplafond monteren, bijvoorbeeld op een zolder.
Onze vakmensen hebben slechts weinig ruimte nodig om een spanplafond te monteren, 3,5 centimeter constructieruimte is al voldoende. Meer kan natuurlijk ook, als u uw plafond juist wilt verlagen. Afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en de staat van uw huidige plafond kunnen we u een prijsindicatie geven van het plaatsen van een spanplafond.

Een spanplafond is vrijdragend en blijft elastisch, het kan dus nooit scheuren. Het is duurzaam en onderhoudsarm, u heeft er dus bijna geen omkijken naar. Het materiaal is vochtbestendig, daarom is het ook een perfecte oplossing voor uw badkamer of andere vochtige ruimtes.

Uiteraard voldoen onze spanplafonds aan de de CE norm en de B-s2 norm voor brandveiligheid van het TNO.

Dreamplafonds streeft ernaar één ruimte in één dag volledig klaar te maken. Lukt dit niet, dan wordt er de volgende dag gewoon verder gewerkt. Want kwaliteit gaat wel voor snelheid.

Spanplafond voorbeeld

De voordelen van Dreamplafonds

Een Dreamplafond is een elastisch spanplafond dat strak onder uw bestaande plafond gespannen wordt. Er zijn diverse soorten spanplafonds. Afhankelijk van de omstandigheden adviseren wij u graag welk materiaal het beste bij uw situatie past.

  • Groot assortiment kleuren, sierlijsten en verlichtingselementen.
  • Hoogwaardige materialen
  • Gegarandeerd een kaarsrecht en strak plafond.
  • Uitvoering door ons eigen montageteam
  • Alle koven volledig op kleur afgewerkt
  • Wij de- en hermonteren uw raamdecoratie

DreamPlafonds spanplafonds woonkamerDreamPlafonds spanplafonds woonkamerDreamPlafonds spanplafonds keukenDreamPlafonds spanplafonds badkamer