Bijzondere plafonds

Bij Dreamplafonds houden we wel van een uitdaging, het is ons niet snel te moeilijk: ook als u speciale wensen heeft voor uw plafond zetten we graag een tandje extra bij. Onze plafondspecialisten zijn gewend om mee te denken in de meest uitdagende situaties dus ook als u echt een bijzonder plafond zoekt bent u bij ons aan het juiste adres.

Niet iedereen wil een standaard plafond, soms moeten er extra elementen toegevoegd worden om uw droom te verwezenlijken. Daarom heeft Dreamplafonds praktische oplossingen voor uw speciale wensen. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om de integratie van audio (wij verwerken uw geluidsboxen zonder problemen onzichtbaar achter het spanplafond) of een bijzondere plafondschildering, (wij kunnen een muur- of plafondschildering perfect integreren in de wand en het spanplafond).

specials_dreamplafonds

Uiteraard staan wij open voor  uw suggesties en denken we graag mee om te realiseren wat u voor ogen heeft. Door onze jarenlange ervaring wordt het ons niet snel te gek en vinden we altijd de oplossing die bij uw vraag past.

  • Kunstzinnige beschildering van uw spanplafond
  • Uw geluidsboxen onzichtbaar opgenomen
  • Oplossingen op maat voor elke vraag

DreamPlafonds spanplafonds keukenDreamPlafonds maatwerkDreamPlafonds spanplafonds keukenDreamplafonds spanplafonds vide