Meer sfeer met de juiste plafondverlichting

Met de juiste plafondverlichting komt uw interieur pas echt tot leven. Daarom heeft Dreamplafonds een uitgebreide collectie halogeen en led verlichting die geschikt is voor de toepassing in spanplafonds. U hebt een ruime keuze uit moderne en klassieke verlichtingsarmaturen en inbouwspots. Dreamplafonds levert zelf geen hanglampen maar uiteraard kunnen uw eigen hanglampen wel teruggehangen worden.

Deskundige installatie door vakmensen

verlichting halogeenspots in plafondOnze adviseur helpt u graag bij het maken van een goed lichtplan en de keuze voor de bijpassende verlichtingselementen. Onze eigen vakmensen zorgen ervoor dat de plafondverlichting perfect geïnstalleerd wordt en de bedrading achter het plafond wordt weggewerkt, u hoeft dus geen aparte elektriciën meer in te huren.

Ook uw eigen verlichting wordt door onze vakmensen weer vakkundig geïnstalleerd. Wanneer u uw (hang-) lampen voor aanvang van de montage klaar heeft liggen, worden deze door onze monteurs veilig opgehangen. U heeft er geen omkijken naar en hoeft alleen zelf het licht aan te doen.

Bel voor een afspraak met onze adviseur

  • Geen aparte elektriciën nodig
  • Alle bedrading keurig weggewerkt
  • Slechts 3,5 cm  inbouwdiepte nodig

DreamPlafonds spanplafonds verlichtingDreamPlafonds met LedkoofDreamPlafonds spanplafondsDreamPlafonds met Ledverlichting