Veelgestelde vragen | Dreamplafonds Arnhem
Home Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb jij een vraag over onze spanplafonds of over wat je van Dreamplafonds kunt verwachten? Bij Dreamplafonds proberen we je zo goed mogelijk te helpen en adviseren. Lees dus eens onze veelgestelde vragen door. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel jouw vraag dan gerust direct.


Bij Dreamplafonds hebben we slechts 3,5 centimeter constructieruimte nodig voor het plaatsen van een spanplafond. Meer kan natuurlijk ook, als u een verlaagd plafond wilt.

Bij Dreamplafonds streven we ernaar een spanplafond in één dag te plaatsen. Lukt dit niet, dan werken onze monteurs de volgende dag gewoon weer verder. Want de kwaliteit van jouw nieuwe plafond staat bij Dreamplafonds centraal!

Hoe krom of slecht uw bestaande plafond ook is, wanneer u kiest voor een spanplafond van Dreamplafonds dan wordt uw nieuwe plafond kaarsrecht en strak. Het spanplafond is vrijdragend en blijft elastisch, het kan dus nooit scheuren.

Spanplafonds kunnen worden aangebracht op elk type plafond. Ook op schuine wanden of schuine plafonds kunnen we veilig een spanplafond monteren (bijvoorbeeld op een zolder).

Een spanplafond van Dreamplafonds is vochtbestendig. Daarom is een spanplafond ook perfect geschikt voor uw badkamer of andere vochtige ruimtes.

Een spanplafond van Dreamplafonds is brandveilig. Onze spanplafonds zijn van een materiaal gemaakt dat niet kan smelten maar verpulvert wanneer er brand uitbreekt.

U kunt kiezen uit een ruime collectie sierlijsten, binnenlijsten en rozetten in verschillende materialen en uitvoeringen. Al deze ornamenten kunnen door ons worden gespoten in elke gewenste kleur. Zo kunt u zelf een spanplafond samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Dat kan! Bij Dreamplafonds hebben we een eigen verlichtingslijn met een ruime keuze aan led inbouwspotjes voor in onze spanplafonds. Voor het monteren van een spanplafond hebben wij slechts 3,5 cm constructieruimte nodig (ook wanneer u graag inbouwspotjes wilt). Lees meer over ons verlichtingsplan.

Er zijn 3 mogelijkheden voor speakers:

  • Speakers achter het plafond
    Ze kunnen achter het spanplafond geplaatst worden: dit wordt vaak toegepast in badkamers waar de speakers onzichtbaar moeten zijn.
  • Speakers in het plafond
    Ze kunnen in het spanplafond worden opgenomen: zo kunnen bijvoorbeeld kleine (auto)speakers in de hoeken van het spanplafond worden aangebracht.
  • Speakers onder het plafond
    De derde optie is plaatsing onder het spanplafond: hierbij worden de speakers kort onder het spanplafond gemonteerd en de geluidsdraden vooraf achter het spanplafond weggewerkt.

Bij Dreamplafonds is dat geen probleem. We kunnen een koof monteren en uw eigen gordijnrails weer terugplaatsen in de koof. Ook voor luxaflex of lamellen hebben we bij Dreamplafonds een passende oplossing bedacht.

Voor het wegwerken van een schilderijrail hebben we meerdere oplossingen, afhankelijk van uw voorkeur en de randafwerking. U kunt kiezen uit een zichtbare, half zichtbare of onzichtbare bevestiging.

Dat kan! De roosters en de afvoer worden in het spanplafond verwerkt, waarbij achter het spanplafond een luchtdichte verbindingsmal wordt gemaakt. Bij Dreamplafonds denken we graag met je mee over de mogelijkheden om al jouw wensen te verwerken in jouw nieuwe spanplafond.

Voordat onze monteurs komen is het raadzaam om kleine decoratieve dingen  (schilderijen, vazen, en dergelijke), zelf weg te zetten. De monteurs van DreamPlafonds dekken de grote spullen af met kleden. Dit om geen enkel risico te lopen en uit respect voor uw eigendommen.

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen