Verlaagd plafond in badkamer | Binnen 1 dag | Dreamplafonds Arnhem
Home Verlaagd plafond badkamer

Verlaagd plafond in jouw badkamer?

Een badkamer opknappen is een hele uitdaging. Je hebt een beeld van hoe je het graag wilt hebben, maar om dat technisch gezien allemaal in orde te maken is niet altijd even makkelijk. Een veelvoorkomende wens is dat je geen leidingen of kabels zichtbaar wilt hebben, maar vaak zijn daar grote aanpassingen voor nodig. Als jouw plafond van beton is, dan mag je hier meestal niet zomaar sleuven en grote gaten in boren die nodig zijn voor het realiseren van bijvoorbeeld verlichting, audio of een ventilatierooster. Een verlaagd plafond in jouw badkamer is de ideale oplossing!

Badkamerplafond verlagen met een spanplafond

Een spanplafond is de ideale oplossing wanneer jij jouw badkamerplafond wilt verlagen. Een verlaging van jouw plafond maakt het mogelijk om alle bedradingen, buizen en leidingen zonder problemen weg te werken boven het plafond. Het resultaat? Een modern, strak plafond dat past bij jouw badkamer. En afhankelijk van wat jij wilt kunnen wij jouw plafond veel verlagen of de verlaging juist erg minimaal houden (enkele centimeters).

Is een spanplafond vochtbestendig?

Je wilt natuurlijk geen vocht- of schimmelplekken in jouw badkamer. Wanneer je jouw plafond wilt verlagen moet er normaal gesproken (als je niet kiest voor een spanplafond) aardig wat werk verricht worden om deze vochtbestendig te maken. Als je kiest voor een spanplafond van Dreamplafonds hoef je niet bang te zijn voor schimmel- of vochtplekken. Onze spanplafonds zijn namelijk vochtbestendig en makkelijk schoon te houden.

Spotjes in verlaagd badkamerplafond

Steeds vaker willen mensen spotjes in hun badkamerplafond. Wanneer je kiest voor een spanplafond is het plaatsen van spotjes geen probleem. Van normale LED inbouwspots tot de slimme verlichting van Philips Hue, bijna alles is mogelijk. Wij denken van tevoren graag met je mee over een goed verlichtingsplan.

Overige opties

Naast het inbouwen van spotjes is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een stortdouche te installeren waarbij de douchekop uit het verlaagde plafond komt. Andere mogelijkheden zijn: een akoestische spanplafond, een gekleurd spanplafond of ventilatieroosters inbouwen. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze spanplafond specialist geeft je graag vrijblijvend advies!

Verlaagd badkamerplafond door Dreamplafonds Arnhem

Bij Dreamplafonds Arnhem hebben wij al 30 jaar ervaring met het plaatsen van spanplafonds. Met een klein team dat op elkaar afgestemd is plaatsen wij een binnen no-time een verlaagd (span)plafond in jouw badkamer. Binnen 1 dag! De tevredenheid van jou staat bij ons centraal, daarom laten wij jouw ruimte zonder rommel achter en staat klantvriendelijkheid voorop. Wil jij ook een nieuw plafond waar je jarenlang van kunt genieten? Wij komen graag met je in contact!

Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen