Verlaagd spanplafond met spotjes laten plaatsen | Dreamplafonds Arnhem
Home Verlaagd plafond met spotjes

Verlaagd plafond met spotjes

Wil jij een verlaagd plafond? Een verlaagd spanplafond biedt de perfecte mogelijkheid om inbouwspotjes te plaatsen.

Waarom een verlaagd plafond met spotjes?

Er zijn verschillende redenen om je plafond te verlagen. Met een spanplafond van Dreamplafonds verlaag je je plafond automatisch met minimaal 3,5 cm. Een verlaagd plafond is geschikt voor het isoleren van je ruimte, maar ook voor het wegwerken van leidingen en snoeren. Daarom is een verlaagd spanplafond erg geschikt voor het inbouwen van led spotjes. Een verlaagd plafond met spotjes is erg strak maar maakt een ruimte gezelliger.

Licht jouw ruimte op met een verlaagd plafond met spotjes

Een verlaagd plafond met spotjes is een mooie oplossing voor iedere ruimte. Wij geven de voorkeur aan spotjes omdat ze makkelijk te plaatsen zijn in een (verlaagd) spanplafond en er erg mooi uit zien in iedere ruimte, van badkamer tot keuken. Wij hebben al bijna 30 jaar ervaring met het plaatsen van verlaagde spanplafonds met spotjes. In ons advies kijken we daarom verder dan alleen het plafond en kijken ook naar de stijl, inrichting, looplijnen en hoe het licht van buiten komt zodat het nieuwe spanplafond een belangrijk onderdeel wordt van de hele ruimtebeleving. Het belangrijkste vinden wij dat jij jarenlang plezier hebt van jouw nieuwe plafond. Daarom maken wij graag een doordacht verlichtingsplan voor jou!

Interesse?

Ben jij geinteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag onze gratis inspiratiemap vrijblijvend aan.

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen

Kosten verlaagd plafond

Wil jij jouw plafond laten verlagen? Een spanplafond van Dreamplafonds is een voordelige optie met veel voordelen en mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten?


Vraag offerte aan
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen