Verlaagd plafond woonkamer | Dreamplafonds Arnhem
Home Verlaagd plafond woonkamer

Verlaagd plafond in je woonkamer laten plaatsen

Wil jij het plafond in jouw woonkamer laten verlagen? Een verlaagd plafond in de woonkamer is een ideale oplossing wanneer jouw huidige woonkamerplafond niet helemaal recht is. Een veelvoorkomende reden dat mensen een verlaagd plafond willen in de woonkamer is dat door een verbouwing het plafond niet even recht is. Wanneer jouw plafond toe is aan vervanging of jouw woonkamerplafond niet één mooi geheel vormt dan kan een verlaagd woonkamerplafond een ideale oplossing zijn.

Woonkamerplafond verlagen met een spanplafond

Wil jij snoeren of oneffenheden in jouw woonkamerplafond wegwerken? Een verlaagd spanplafond is dé oplossing voor jouw probleem. Een spanplafond is een strak gespannen plafonddoek dat wij onder jouw bestaande woonkamerplafond kunnen plaatsen. Hiermee verlaagd jouw woonkamerplafond automatisch met een aantal centimeter, maar dit biedt erg veel mogelijkheden en voordelen. Een verlaagd plafond in jouw woonkamer is in de volgende gevallen dé ideale oplossing:

  • Jouw huidige woonkamerplafond bestaat niet uit één geheel. In dit geval kan een verlaagd plafond in de woonkamer veel meerwaarde bieden doordat één geheel ontstaat qua hoogte.
  • Jouw huidige woonkamerplafond is krom of doorgezakt. In dit geval kan een verlaagd plafond in de woonkamer veel meerwaarde bieden doordat deze zorgt voor een rechte en strakke uitstraling.
  • Jouw huidige woonkamerplafond is te hoog. Ook wanneer het plafond in de woonkamer té hoog is kan een verlaagd plafond jouw problemen oplossen. Door een verlaagd plafond te plaatsen in de woonkamer zal de sfeer in jouw woonkamer verbeteren. Een plafond die tot op de juiste hoogte is verlaagd geeft een warme uitstraling in jouw woonkamer, een betere akoestiek en overigens draagt het ook bij aan de isolatie.
  • Jouw huidige woonkamerplafond is aan vervanging toe. Ook als jouw huidige woonkamerplafond er niet meer uit ziet zoals je graag wilt, deze beschadigd is of je bijvoorbeeld spotjes wilt laten plaatsen biedt een spanplafond (lees: verlaagd plafond) enorm veel mogelijkheden. Naast het feit dat dit een relatief goedkope plafondoplossing is, is het makkelijk om spotjes te verwerken in het spanplafond of snoeren achter het plafond weg te werken.

De mogelijkheden van een verlaagd plafond

Zoals hierboven ook al vermeld is een verlaagd plafond dus de ideale oplossing voor in de woonkamer omdat deze veel mogelijkheden biedt. Wij verlagen jouw woonkamerplafond door er een spanplafond onder te plaatsen. Naast het feit dat deze oplossing qua kosten erg voordelig is, is het eindresultaat veel mooier dan je had durven dromen. Een verlaagd plafond van Dreamplafonds ziet er namelijk uit als een perfect gestuct plafond. Daarnaast is een verlaagd plafond van Dreamplafonds onderhoudsvriendelijk, vochtbestendig en heeft deze een levensduur van meer dan 20 jaar (met 5 jaar 100% garantie). Een verlaagd plafond biedt ook de mogelijkheid om spotjes te laten plaatsen in de woonkamer en snoeren weg te werken achter het plafond. Om een verlaagd plafond te laten aansluiten bij de sfeer in jouw woonkamer denken wij graag met je mee en hebben wij een ruim assortiment aan sierlijsten en kleuren.

Verlaagd plafond in 1 dag

Doordat we veel aandacht besteden aan een goede voorbereiding en al bijna 30 jaar ervaring hebben met het plaatsen van verlaagde plafonds monteren wij jouw nieuwe verlaagde plafond binnen 1 dag. Jouw woonkamer ziet er aan het eind van de dag compleet anders uit dan aan het begin van de dag en dat zonder gedoe of rommel achter te laten. We zorgen ervoor dat je zo weinig mogelijk hinder ondervindt van het verlagen van jouw woonkamerplafond.

Woonkamerplafond laten verlagen?

Ben je er uit en wil jij een verlaagd plafond in jouw woonkamer laten plaatsen? Wij denken graag met je mee en bespreken graag eens wat wij hierin voor je kunnen betekenen. Wij hebben al bijna 30 jaar ervaring met het plaatsen van verlaagde plafonds en kunnen je hier daarom alles over vertellen. We bedenken altijd een oplossing op maat die perfect past bij jouw wensen.

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen