Plafondverlichting | Dreamplafonds Arnhem
Home Plafondverlichting

Plafondverlichting

Plafondverlichting is erg belangrijk voor de sfeer in een ruimte. Plafondverlichting kan de sfeer in een ruimte maken of kraken. Bij Dreamplafonds hechten we veel waarde aan jouw woongenot en hebben we dan ook een uitgebreide collectie plafondverlichting waaruit je kunt kiezen. Bij spanplafonds wordt vaak gekozen voor led inbouwspotjes omdat deze perfect ingebouwd kunnen worden.

De juiste plafondverlichting voor jouw ruimte

Met de juiste plafondverlichting komt jouw interieur pas echt tot leven. Wat jouw stijl ook is, bij Dreamplafonds zorgen we ervoor dat de sfeer in jouw ruimte precies aansluit bij jouw wensen. We helpen je met het uitkiezen van de juiste plafondverlichting, het opstellen van een verlichtingsplan en het monteren van de verlichting.

Ruim assortiment plafondverlichting

Wij hebben een uitgebreide collectie led verlichting voor spanplafonds, van moderne led inbouwspots tot klassieke verlichtingsarmaturen. Uiteraard kunnen wij ook hanglampen voor je monteren, we verkopen deze alleen niet. Bij spanplafonds wordt vaak gekozen voor led inbouwspots en led strips aangezien deze goed gemonteerd kunnen worden in het plafonddoek en aansluiten bij de strakke, moderne stijl. Wil je verlichting die je kunt afstemmen op de sfeer? Kies dan voor Philips Hue plafondverlichting, verlichting die je eenvoudig kunt afstemmen op de situatie met jouw smartphone.

Een goed verlichtingsplan als basis

Plafondverlichting is een cruciaal element binnen iedere ruimte. Vaak doen mensen dit zelf, maar het advies van een deskundige kan een hoop fouten voorkomen en geld besparen. Daarnaast zal een goed verlichtingsplan het woongenot flink verhogen voor een hele lange periode. Een verlichtingsplan opstellen lijkt misschien simpel, maar je moet met veel verschillende zaken rekening houden. Vaak wordt onvoldoende aandacht besteedt aan veel belangrijke zaken waardoor het woongenot niet optimaal is. Wil je werkverlichting, sfeerverlichting, ruimtelijke verlichting of accentverlichting? Niet alle verlichting is hetzelfde. Wij denken graag met je mee en stellen graag een verlichtingsplan voor je op.

Deskundige installatie door vakmensen

Onze adviseur helpt jou niet alleen graag bij het opstellen van een verlichtingsplan. Onze eigen vakmensen zorgen ervoor dat de plafondverlichting perfect geïnstalleerd wordt en de bedrading achter het plafond wordt weggewerkt, jij hoeft dus geen aparte elektriciën meer in te huren. Ook jouw eigen verlichting wordt door onze vakmensen weer vakkundig geïnstalleerd. Wanneer je jouw (hang-) lampen voor aanvang van de montage klaar hebt liggen, worden deze door onze monteurs veilig opgehangen. Jij hebt er geen omkijken naar en hoeft alleen zelf het licht aan te doen.

Slimme plafondverlichting

Wij bieden ook de mogelijkheid om je verlichting te bedienen met je telefoon. Wij maken hiervoor gebruik van de Philips Hue plafondverlichting collectie, deze werkt uitstekend en is van erg hoge kwaliteit. Zo kun jij zelf de sfeer bepalen!

Meer lezen
Inspiratiemap Dreamplafonds

Inspiratiemap

Toe aan een nieuw (span)plafond? Vraag dan onze inspiratiemap aan! Wij sturen je graag alle informatie om een goede keuze te kunnen maken!

Direct aanvragen
Jouw tevredenheid staat bij ons voorop!
Klantenvertellen logo 9.3
Gemiddeld:
Beoordelingen:
411
Bekijk onze reviews

Ervaringen van onze klanten

Klanttevredenheid staat bij Dreamplafonds voorop. We zijn dan ook trots op de beoordelingen die wij van onze klanten krijgen. We hebben in de afgelopen 30 jaar meer dan 4000 tevreden klanten mogen bedienen.

Interesse in een spanplafond?

Heb jij interesse? Maar wil je graag eerst nog wat meer informatie? Bij Dreamplafonds helpen we je graag verder. Bekijk wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten, neem contact op of vraag een inspiratiemap aan.


Behoefte aan persoonlijk advies van onze adviseur?

Neem contact met ons op

Inspiratiemap aanvragen

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Dreamplafonds

Specialist in spanplafonds

Hoi, ik ben Peter! 👋

Heb je een vraag of wil je graag wat meer informatie ? Stuur dan een berichtje.

Je kunt ook een inspiratiemap aanvragen. Helemaal gratis!

Inspiratiemap aanvragen